לןגן

לביבות מצה וגבינות

מאת: קטיה מדר, פורסם: 18/04/2016 | 15:07

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את המצות מפוררים ומכניסים יחד עם חצי כוס מים. מערבבים היטב ומניחים ל 10 דקות

  2. מוסיפים לקערה ביצים ומערבבים היטב.

  3. מוסיפים את הגבינות, בצל ירוק ותבלינים עד לאיחוד

  4. ניתן להוסיף גזר מגורד, תירס , פטריות כץאו כל תוספת אחרת.

  5. מחממים שמן חצי עמוק במחבת רחבה. בעזרת כף יוצקים לביבות למחבת ומטגנים לזהבה משני הצדדים.