חרוסת של פרסים
מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 17/04/2016 | 22:57
תקציר המתכון:
בסד
זוהי חרוסת שאבי המנוח נהג להכין
חרוסת עשירה וטעימה מאוד
קטגוריה: פסח,
מספר מנות: 40,
זמן הכנה: 15 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
50 גרם גרעיני חמנייה קלופים
-
50 גרם גרעיני דלעת קלופים
-
50 גרם אגוזי מלך
-
50 גרם אגוזי לוז
-
50 גרם תמרים מגולענים
-
50 גרם שקדים קלופים
-
50 גרם צימוקים
-
50 גרם פיסטוק קלוף
-
50 גרם אגוזי קשיו
-
50 גרם קוקוס
-
50 גרם בוטנים קלופים
-
1/2 יחידה גרגרי רימון
-
1 כוס יין משובח
-
1/2 כפית הל
-
1/2 כפית קינמון
-
קמצוץ מעט ציפורן
-
50 גרם שזיף שחור מגולען
אופן הכנה
-
בסד
לטחון הכל במכונת בשר
להוסיף את התבלינים והיין לערבב היטב
לטעום אם צריך להוסיף תבלין
לאחסן בקופסה סגורה במקרר
חג שמח