לןגן

לחמניות לפסח

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 17/04/2016 | 20:16

תקציר המתכון: לחמיות שאני מכינה לפסח

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר על האש את המים שמן מלח הסוכר כשרותח להוריד מהאש לקחת את קמח המצה לערבב עם אבקת האפייה ואז להוסיף לנוזלים שהרתחנו לערבב היטב להניח ל 5 דקות בצד להוסיף את הביצים כל ביצה בנפרד ולערבב היטב ליצור כדורים בקוטר 4 ס"מ להניח על נייר אפייה ותבנית להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לעשר דקות ואז להוריד את החום ל 180 מעלות לעוד 30 דקות לכבות את התנור ולהשאיר לעוד 10 דקות ורק אז להוציא בהצלחה פסח שמח