לןגן

מטבוחה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 17/04/2016 | 16:35
מטבוחה

תקציר המתכון: חייב נוכחות בכול שולחן מעדן

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטבוחה לערות מים רותחים על 2 קילו עגבניות רכות ל10דקות לקלף קליפה זה יוצא בקלות לחתוך קוביות גסות לשים בסיר להוסיף 12 יחידות שום כראש אחד חתוכים גס להוסיף חצי כוס שמן 2 כפות סוכר ולהתחיל לבשל ולערבב להוסיף כפית מלח כף פפריקה כפית פלפל סודני טחון להוסיף פלפלים ירוקים חריפים מטוגנים נקיים וחתוכים להוסיף 3 פלפל גמבה מטוגנים או צלויים חתוכים לקוביות קטנות לערבב כול הזמן להנמיך להבה ולבשל כשעתיים עד שהעגבנית נהפכו למישחה ריבתית וזה מוכן בהצלחה אורה...