לןגן

דלורית ממולאות בבשר טחון עוף.

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 28/04/2015 | 11:25
דלורית ממולאות בבשר טחון עוף.

תקציר המתכון: מנה מנצחת מוגשת על מצע אורז לבן.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לממולא

למילוי הבשר

מרכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. לקלוף את הדלורית ולחתוך לעיגולים ולהשאיר עיגול אחד ולחתוך לקוביות לרוטב.ועם כף לקלף בפנים לצורת טבעת ולהניח בצד. אני עשיתי עם קולפן .

  2. לבינתיים לטחון את כל החומרי הבשר פרט לפירורי לחם ואז להוסיף כך שמן ואת הפירורי לחם ולערבב ולמלות את טבעות הדלורית .

  3. לרוטב לקחת סיר לטגן את הבצל עד לשקיפות להוסיף מים רסק תבלינים ואז מוספים את קוביות הקישוא והדלורית מכסים במים ומרתיחם ואז שזה רותח מנמיכים ומכניסים את טבעות הדלורית בזהירות מפזרים פטרוזליה ומבשלים חצי שעה.

  4. בהצלחה(: