לןגן

בלינצ'ס במילוי בשר/כשר לפסח

מאת: אתי ממן, פורסם: 17/04/2016 | 12:53
בלינצ'ס במילוי בשר/כשר לפסח

תקציר המתכון: מנה מושלמת לחג!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בלינצ'ס

מלית בשר טחון

לציפוי

לטיגון

אופן הכנה

  1. להכנת בלינצ'ס - מקציפים בבלנדר את המצרכים, מחממים מחבת בגודל בינוני, יוצקים מצקת מכמות הבלילה,מטגנים למשך דקה והופכים.

  2. להכנת מילוי - מעבירים בשר טחון למחבת בגודל בינוני, מוסיפים בצל מטוגן, תבלינים, ממלאים את הבלינצ'ס, סוגרים שתי קצוות ומגלגלים, מורחים מעט מים בקצה ומדביקים (ע"מ שלא יפתח בטיגון).

  3. מחממים שמן במחבת גדולה, טובלים את הבלינצ'ס בביצה טרופה, טובלים בקמח מצה ומטגנים..

  4. חג כשר ושמח מנפלאות המטבח של אתי ממן..