לןגן

ביצת קינדר

מאת: שני מויאל, פורסם: 17/04/2016 | 01:14
ביצת קינדר

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס בבן מארי שוקולד צימקאו. את השוקולד ניתן לחזור ולהמיס פעמים חוזרות כך שניתן להמיס מראש את כל הכמות. לשמן קלות את התבנית באמצעות נייר סופג. למרוח את התבנית בשוקולד. ניתן לשפוך את השוקולד לתוך התבנית, להטות על מנת להביא לכיסוי מלא ולסיום לשפוך את שאריות השוקולד המיותרות וניתן לחלופין למרוח את השוקולד באמצעות מברשת.

  2. להקפיא למשך כ 10 דקות ולחזור שנית על הפעולה, הפעם להקפיא כ 20 דקות, כשמרגישים שהשוקולד ממש התקשה, נהפוך את התבנית כשהילק השקוע שוכב על השולחן. מרימים בעדינות את התבנית והיא פשוט נשלפת מהביצה.

  3. לחזור על הפעולה גם עבור הצד השני של הביצה.

  4. למלא את הביתה בממתקים או בכל הפתעה העולה על דעתכם. את שני החלקים מחברים באמתעות מריחה של שוקולד צימקאו בקו התפר ומצמידים עד שהשוקולד נקרש.

  5. להכנת מעמד עבור הביצה השלמה: מוזגים על קרטון שלולית של שוקולד צימקאו מומס ומטביעים בתוכו רק את תחתית הביצה השלמה ומחזיקים עד להתקשות. ניתן לקשט בבצק סוכר ולהדביק באמצעות מריחה עדינה של שוקולד באמצעות מברשת דקה.

  6. תבנית ביצה קוטר 30 בהצלחה ובתיאבון :-)