לןגן

קניידלך

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 16/04/2016 | 21:51
קניידלך

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה לערבב קמח מצה עם מלח ומים, לאחר מכן להוסיף את הביצים ולערבב. מניחים בצד למשך חצי שעה. מרתיחים מים בסיר רחב וגדול ומוסיפים מלח. יוצרים כדורים קטנים ושמים במים הרותחים, מכסים את הסיר ומבשלים בערך 15-20 דקות. הכופתאות תופחות מאוד. מוציאים ומניחים על מגש. לפני ההגשה מחממים שוב במרק הרותח.