לןגן

עוף עם פול

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 16/04/2016 | 21:51
עוף עם פול

תקציר המתכון: תבשיל שחוגג בכול בית במיוחד בפסח

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פול עים עוף להשחים חלקי עוף כול חלק שמעדיפים משני צדדים היטב עם רבע כוס שמן להוסיף בהמשך 5 שיני שום פרוסים לטגן אותם גם לא לשרוף ל3 דקות להוסיף 3 כוסות מים שקית פול מהשקית קפואה אחרי שטיפה רצוי פול טרי העונה בעיצומה חבילת קוסברה טריה קצוצה לפרוס חצי לימון לשים מעל ותבל...מלח גס כף ,פלפל שחור גרוס רבע כפית כף גדושה כרכום כפית פפריקה לבשל על אש קטנה כ45 דקות להוסיף כף מרק עוף בסיום הבישול לעוד 5 דקות להשאיר מעט רוטב לפזר שוב קוסברה קצוצה לכסות במיכסה ולהגיש...בהצלחה ובתאבון אורה..