לןגן

מצות מגולגלות ממלאות בבשר טחון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 16/04/2016 | 21:27
מצות מגולגלות ממלאות בבשר טחון

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 14, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה: להרטיב את המצות לילה לפני ולעטוף כל מצה במגבת לחה ולהכניס לשקית ניילון. אופן הכנת המילוי: לטגן את הבצל עד לצבע שקוף להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לטגן, להוסיף את התבלינים ולבשל עד שהבשר מוכן. לקרר את הבשר. לחצות את המצה לשניים, על כל חצי מצה להניח כף מלאה מתערובת הבשר, לגלגל את המצה לטבול בביצה ולטגן בשמן עמוק משני הצדדים עד להזהבה.