לןגן

חזה עוף ממולא באגוזים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 16/04/2016 | 20:42
חזה עוף ממולא באגוזים

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים למילוי:

רכיבים לרוטב:

אופן הכנה

  1. אופן הכנת המילוי: בקערה שמים קמח מצה, אגוזים טחונים, כרפס קצוץ, מלח, פלפל שחור ולבסוף מוסיפים את הביצה מערבבים עד לעיסה אחידה. הכנת הגלילות: לשטח את חזה העוף וליישר קצוות. למלא את חזה העוף במילוי, לגלגל לגליל ולנעוץ קיסם שן במרכז. הכנת הרוטב: לטגן בצל קצוץ עד להזהבה, להוסיף את שיני השום ולטגן מעט, להוסיף רסק עגבניות ותבלינים ולערבב, לסדר את רצועות הכרפס בסיר, מעליהן להוסיף את גלילי חזה העוף, לכסות את החזה במים כ-2 ס"מ מעל החזה עוף, לפזר מעל כרפס קצוץ להוסיף מיץ לימון להרתיח ולהנמיך הלהבה. לבשל בין 15-20 ד' על אש בינונית.