לןגן

צלי בשר

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 14/04/2016 | 19:12
צלי בשר

תקציר המתכון: צלי בשר תלקלקו את האצבעות מבטיחה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צלי בשר בשר מספר 8 שריר הזרוע לבשל בסיר לחץ כשעה או בסיר על הגז לאורך זמן ממושך יותר עד רכות לשים במים מלח מעט כרכום פלפל שחור גרוס בצל אחד מחולק שזה מוכן לסנן נוזלים ולהישתמש בזה .. לקחת.סיר עם 4 בצלים קצוצים עם 5 כפות שמן לחתוך בשר לפרוסות ולהניח על הבצל השקוף להמשיך לטגן לשים מציר הבשר כ2 כוסות מים לתבל מלח פלפל שחור גרוס כף כרכום נגיעת פפריקה לבשל על אש קטנה בערך עוד שעה לקחת רוטב צלי של אוסם עם חצי כוס מים לערבב ושפוך מעל לעוד 5 דקות וזה מוכן בהצלחה ובתאבון אורה...