לןגן

צלי בשר עם כרפס

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 14/04/2016 | 13:54
צלי בשר עם כרפס

תקציר המתכון: חובה בפסח בכול בית מיזרחי מנה נהדרת..

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צלי בשר עם כרפס

  2. לבשל בשר די צורכו עד רכות בסיר לחץ או בסיר רגיל בערך שעה וחצי לתבל אותו תוך כדי הכנה פלפל אנגלי בצל שלם או חצוי מעט כרכום אפשר להוסיף שורשים לצנן לגמרי וליפרוס ...

  3. לקחת ראש גדול של כרפס רק את הגיבעולים לשטוף הייטב לחתוך למלבנים לקלף את החוטים העוטפים את הגיבעול אפשר להיעזר בקולפן...להרתיח אותם 25 דקות..אפשר להוסיף כמה עלים גם

  4. להשחים 4 שיני שום לא לשרוף חתוכים עים 4 כפות שמן להוסיף את פרוסות הבשר הפרוס להוסיף את הכרפס שהרתחנו לשים אים יש ציר מים בשר אם לא ,2 כוסות מים לימון פרוס דק מעל לתבל מלח גס כפית פלפל שחור גרוס כף כרכום כפית מרק עוף להמשיך לבשל עד גמר הנוזלים ..להשאיר מעט רוטב ולהגיש בתאבון ובהצלחה אורה...