לןגן

בשר ראש עם חומוס

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 13/04/2016 | 21:34
בשר ראש עם חומוס

תקציר המתכון: מנה מנצחת באירועים וחגים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשר ראש עים חומוס לאוכלי קיטניות

  2. לבשל טוב את בשר הראש כשעה לישטוף אותו ולצננן ולחתוך

  3. בסיר לטגן עים 5 כפות שמן 2 גמבות חתוכות עים 5 שיני שום קצוצים לערבב להוסיף קוסברה טריה ככוס לערבב להוסיף 2 וחצי כוסות מים שרותיח להוסיף חומוס מיקופסה או מושרה לילה לתבל מלח פלפל פלפלים יבשים אדומים שהושרו במים חריפים או מתוקים כף כמון כפית מרק עוף פפריקה כף כפית פלפל סודני לערבב לתת בישול על אש קטנה עד גמר הנוזלים להשאיר רוטב להוסיף שוב נגלה של חופן קוסברה לא לשים הרבה מלח הבשר ראש מלוח מעצמו ..בהצלחה ובתאבון אורה....חג שמח..וכשר .