תקציר המתכון: בארוחת החג אי אפשר לפסוח על מנת המרק שרגע לפני שמגישים אותו,. הצמחונים/טבעונים רצים לחמם להם את המרק שהביאו בסיר או שהמארחת הכינה סיר מיוחד של מרק ירקות בטעם עוף מעושר באבקות מרק, חבל להרוס את כל הבריאות והשפע עם האבקות. הכנת מרק ירקות אמתי היא מאד פשוטה וכל הסועדים יתענגו עליו, אין צורך להוסיף אבקות טעם, הירקות כל כך עשירים שהאבקות ממש הורסות ובפסח אי אפשר בלי קניידלך
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
למרק: לחתוך את כל הירקות לריבועים או פרוסות יפות אחידות וקטנות.
הוסיף לסיר שתיים וחצי ליטר של מים להביא לרתחיה ולבשל עד שהירקות רכים בערך 40 דקות לקראת סיום הבישול להוסיף מלח ופלפל.
לקחת שתי כוסות מהמרק נוזלים וירקות ולטחון בבלנדר
לקחת שתי כוסות מהמרק נוזלים וירקות ולטחון בבלנדר. כוס אחת להחזיר למרק זה מסמיך אותו ומעשיר את הטעם באופן משמעותי (אתם חייבים לנסות בבית אל תתעצלו)
את הכוס השניה נשמור לשימוש עבור הקניידלך.
אופן הכנת הקניידלך- 20 יחידות בערך.מועכים את התפוח האדמה היטב
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים.
מוסיפים תפוח אדמה מים ושמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים במקרר חצי שעה.
בידיים רטובות יוצרים מהתערובת כדורים קטנים.
אני נוהגת לבשל את הקניידלך במים שהוספתי להם כוס מהמרק שטחנתי (לא מומלץ לבשל במרק עצמו).מבשלים כרבע שעה בנוזל.
מוציאים את הקניידלך באמצעות כף מחוררת. מצננים מוגישים בתוך מרק הירקות.
בתאבון!