לןגן

עוגת שוקולד ל"ג בעומר יש יותר טוב מזה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 27/04/2015 | 13:02
עוגת שוקולד  ל"ג בעומר יש יותר טוב מזה

תקציר המתכון: עוגת ל"ג בעומר טעימה ומרשימה.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר ולהניח בצד.

  2. להדליק את התנור ל180 מעלות אפייה רגילה ולבינתיים..לקחת סיר על הגז ולשים בתוכו שמן, קקאו ,את הסוכר שנשאר חלב לערבב טוב טוב ולהעביר לקערה. ואז את החלמונים להוסיף ולערבב מהר מהר. ואז את הקצף לקחת לשים 2 כפות גדושות ולערבב מהר מהר ואז את יתרת הקצף לשים ועם מרית לערבב בתועות קיפול.

  3. לשמן תבנית מרובעת חד פעמי בינונית ולשפות את התערובת בפנים ולהחזיק את העוגה ועל השיש לדפוק פעמים. להכניס לתנור בחום של 180 מעלות ל40 דקות לבדוק עם קיסם אם יבש זה מוכן.

  4. שהעוגה מתקררת לערבב בתוך סיר שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד מריר על הגז עד לסמיכות. ואז לצקת על העוגה.

  5. למדורה השתמשתי במקופלת שקניתי במשקל. וגם סוכריות במשקל.

  6. הערה: השתמשתי בכוס רגילה זכוכית עם ידית.