תקציר המתכון: בסד מתכון שקיבלתי מחברה עוגה חגיגית טעימה וקלה להכנה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
בסד
להפריד חלבון ולהקציף להוסיף קורט מלח וחצי מכמות הסוכר ולהקציף עד לקבלת קצף יציב
בקערה גדולה לשים את הגבינה השמנת החלמון יתרת הסוכר גרד לימון לערבב היטב לנפות לתוך זה את ה אינסטנט פודינג והקורנפלור ולערבב היטב עד שאין גושים והחלמון נטמע היטב בעיסה
לתוך זה מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את קצף החלבון ומערבבים עד שהגבינה וחלבון מתאחדים
להעביר לתבנית מס 28
להרים את התבנית ולהכות בעדינות בשיש להוצאת בועות אם יש
כשמדליקים התנור לשים בתחתית תבנית עם מים
מתחילים את האפייה ב -200 מעלות ולאחר 20 דקות מעבירים ל -140 מעלות למשך שעה וחצי
את העוגה מוציאים רק לאחר שהתנור התקרר
להגיש רק לאחר יום במקרר
אפשר להגיש כך ואפשר לצפות במחית אוכמניות ועל זה קצפת משמרת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל