לןגן

קציצות בקר מושלמות / בפסח לשים קמח מצה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 12/04/2016 | 15:41
קציצות בקר מושלמות / בפסח לשים קמח מצה

תקציר המתכון: קציצות בקר משגעות והריח חבל שאי אפשר להעביר אליכם (: בהבטחה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לרוטב

אופן הכנה

  1. את כל מרכיבי הקציצות לשים בקערה ולערבב ולהניח בצד לרבע שעה.. לבינתיים ניקח סיר רחב ונשים שמן..ואז את הבצל והשום נטגן קלות עד לשקיפות להוסיף את הגמבה והכוסברה והפטרוזליה ולטגן עוד 5 דקות להוסיף כוס מים רותחים ולאחר מכן להוסיף תבלינים והרסק ולערבב טוב טוב ולהוסיף עוד 3 כוסות מים רותחים ואז לחזור לעיסת הקציצות ועם ידיים משומנות לעשות כדורים ( אני הארכתי אותם טיפה )ולהוסיף לרוטב לשים בצדדים את התפוח אדמה ולהרתיח ואז להנמיך ל50 דקות לבדוק אם התפוח אדמה רךואז לכבות...להגיש עם אורז לבן וסלט ירקות.😊..