לןגן

בורקס שוקולד

מאת: גלית , פורסם: 12/04/2016 | 09:43
בורקס שוקולד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 35, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבסיס

רכיבים להברשה

רכיבים לקישוט

אופן הכנה

  1. • מחממים תנור ל-180 מעלות.

  2. • פורשים את הבצק על גבי משטח מקומח.

  3. • מרדדים לעובי של 3-4 מ”מ ומחלקים את הבצק לריבועים בגודל 5*5 ס”מ.

  4. מניחים במרכז כל ריבוע קוביית שוקולד.

  5. סוגרים את הריבועים לצורת משולש (כמו בורקס). מהדקים את הדפנות בעזרת מזלג על מנת שהשוקולד יישאר בפנים ולא ינזל במהלך האפייה.

  6. מניחים את הבורקסים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה במרווחים.

  7. מברישים בביצה טרופה עם מעט מלח

  8. מפזרים סוכר דמררה.

  9. אופים במשך 15-20 דקות או עד שהבורקסים תפוחים וזהובים. מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים חם.