לןגן

פול עם כרפס

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 12/04/2016 | 08:25
פול עם כרפס

תקציר המתכון: מנה אביבית משגעת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פול עם כרפס לטגן בסיר 5 שיני שום חתוכים עם 4 כפות שמן לא לשרוף להוסיף מיד כוס קוסברה קצוצה לא ממש דק לערבב ולהוסיף את גיבעולי הכרפס נקיים וחתוכים שעברו בישול של 15 דקות. להוסיף שקית פול קפואה או פול טרי עכשיו העונה לנצל לסדר מעל חצי לימון פרוס לא דק להוסיף 2 וחצי כוסות מים שזה מגיע לרתיחה לתבל.. מלח פלפל שחור גרוס כרכום מרק עוף אים יש זעפרן לשים 2 חוטים זה משדרג ממש ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים להשאיר רוטב לפזר שוב חופן קוסברה ולכבות בהצלחה ובתאבון אורה...