קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן הכנת הקציצות: בקערה שמים את הבשר הטחון, בצל קצוץ, שום קצוץ ותבלינים ומערבבים לעיסה אחידה.
בסיר רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עד לשקיפות מוסיפים את השום הקצוץ ממשיכים לטגן מעט, מוסיפים את רסק העגבניות תבלינים ומים, מערבבים ומרתיחים. לאחר הרתיחה להנמיך את הלהבה מכינים קציצות ומוסיפים לרוטב מוסיפים את השעועית ומבשלים בערך חצי שעה. אוכלים עם אורז לבן.