לןגן

כרפס עם קציצות

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 11/04/2016 | 16:28
כרפס עם קציצות

תקציר המתכון: מנה פיסחית מנת נוסטלגיה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף ראש גדול של סלרי לחתוך את הגיבעולים לחתיכות בינוניות ביחד עים 2 עלים קצוצים לשים בסיר לבישול עם 3 כוסות מים כף כרכום 4 כפות שמן לבשל עד כמעט רכות להוסיף מלח פלפל גרוס . ומיץ מחצי לימון לשים קציצות מעל ולבשל להוסיף חצי לימון פרוס דק מעל .להוסיף כף מרק עוף ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה עד גמר הנוזלים ולהגיש....

  2. קציצות בקר

  3. 1/2 קילו בשר בקר טחון

  4. 3 כפות קמח מצה

  5. 1 ביצה

  6. 1 בצל מטוגן חתוך דק

  7. 2 כפות שמן

  8. חצי כוס מי סודה מבקבוק

  9. לתבל מלח פלפל ראס דלחנות זה תבלין לקציצות גרידת אגוז מוסקט כפית כרכום לערבב היטב לתת מנוחה כ15 דקות ..ליצור קציצות בעזרת ידיים משומנות להניח על גיבעולי הסלרי לבישול עד גמר הנוזלים בהצלחה ובתאבון אורה .