לןגן

חומוס ביתי

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 11/04/2016 | 07:50
חומוס ביתי

תקציר המתכון: חומוס במירקם קטיפתי חומוס מכינים לא קונים במיוחד בפסח

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חומוס ביתי ליברור ולהשרות ללילה או כמה שעות 3 כוסות גרגירי חומוס. עם כפית גדושה סודה לשתיה להרתיח עד התרכחות ממש לטחון במעבד מזון היטב ולהוסיף 1 כוס טחינה 3/4 כוס מים מיץ מ2 לימונים 2 שיני שום קורט מלח לימון 1/2 כפית כמון כפית מלח ליטחון ולשפר טעמים בהצלחה ובתאבון אורה ..לקשט מנת חומוס בשמן זית וגרגירים ולפזר מעל פטרוזליה.....