לןגן

מטבוחת חצילים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 11/04/2016 | 06:01
מטבוחת חצילים

תקציר המתכון: סלט למריחה ולניגוב

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון למטבוחת חצילים 2חצילים גדולים חתוכים לקוביות קטנות לקלף חציל בעזרת קולפן לפסים כמו זברה לשים בסיר להוסיף עגבניות מקולפות וחתוכות לריבועים קטנים ראש קטן שום קלוף וחתוך לטבעות רבע כוס שמן על אש מעט גבוהה לאדות ולערבב ....לכסות במיכסה..כ10דקות כול הזמן לערבב להוסיף 1 כוס מים לבשל על אש נמוכה ולערבב למעוך בעזרת הכף של הפירי להוסיף פלפלים חריפים צלוים לחתיכות או פלפלים מטוגנים נקייים לתבל מלח מעט כף סוכר כף כמון מעט פפריקה כפית פלפל סודני גרוס לערבב וולערבב עד שנהית ריבה אסופה וזה מוכן....בתאבון אורה...תקראו לזה מה שתירצו....מטבוחה ממרח ..