תקציר המתכון: עוגה סוף הדרך לפסח והטעם פשוט מושלם ולא מזכיר פסח..😊
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לשים בקערת המיקסר חלבונים + כוס סוכר להקציף לקצף חלק וגמיש..לא יותר מידי שלא ישבר הקצף..ולהעביר לקערה...ולהניח בצד.
ואז לשים בקערת המיקסר את החלמונים + רבע כוס סוכר שנותר ולהקציף לקצף תפוח ....ואז ב3 פעמים להוסיף שמן מיץ תפוזים והקמח..עד לאחדות..ואז להוסיף תמצית וניל..ולהנמיך את פעולת המיקסר ולהוסיף את הקצף שהכנו עד שנבלע ולהוסיף קוקוס...ולהקציף באיטיות..להפסיק את פעולת המיקסר לשמן תבנית מספר 24 או 26 ולשפוך את התערובת ועם יד רטובה לשטח את הבלילה..לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש ולהכניס את העוגה ל40 דקות..אחרי שהיא תתקרר להוסיף לקישוט אבקת סוכר.