לןגן

שניצל

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 08/04/2016 | 18:18
שניצל

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה טורפים את הביצים מוסיפים את החרדל וטורפים ביחד. שוטפים את השניצל ומוסיפים לביצים. להשרות במרינדה כל הלילה, או בערך חצי שעה.

  2. משטחים את פירורי הלחם בצלחת רחבה ושטוחה. מסדרים את הצלחות לצד הכיריים כך שהסדר משמאל לימין יהיה: ביצה, פירורים, מחבת. בעזרת מזלג, מעבירים שניצל אחד מן ביצה אל פירורי הלחם ומהדקים, הופכים וחוזרים על הפעולה טובלים שוב בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם מכניסים למחבת שניים או שלושה שניצלים (תלוי בגודל) ומטגנים בחום בינוני 3-4 דקות, עד שהשניצל זהוב-שחום. הופכים את השניצלים ומטגנים 2-3 דקות נוספות. מוציאים ומעבירים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן. מגישים חם. טעים טעים בתיאבון