לןגן

לחם פרנה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 08/04/2016 | 17:43
לחם פרנה

תקציר המתכון: בסד אני אוהבת בצקים ובמיוחד לחם שנים שאני קונה בימי שישי לחם פרנה במאפייה ניסיתי להכין ולא יצא בתכנית מאסטר שף בו השתתפה אייה קרמרמן והכינה שם לחם פרנה החלטתי ללמוד וגיליתי שזה קל הסוד הוא האפייה בגריל על חום של 250 מעלות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתוך קערת המיקסר נכניס את השמרים חצי כוס מים פושרים וכף סוכר לערבב ולהשאיר בצד חמש דקות עד שיתסוס ויתפח מעט

  2. להוסיף לקערה את הקמח ואבקת אפייה וללוש עם וו לישה להוסיף את יתר המים בהדרגה תוך כדי לישה להוסיף את המלח ללוש סך הכל 5 דקות

  3. ולהניח בצד להתפחה מעל שעה להוציא אוויר ולהתפיח לעוד שעה

  4. לשים על תבנית נייר אפייה לפזר קמח

  5. לחלק את הבצק ל 12 כדורים למעוך מעט ולהניח שעה נוספת להתפחה

  6. להכניס לתנור אפייה על מצב גריל 250 מעלות עד שמקבל צבע זהוב

  7. להפוך על רשת ולהכניס לעוד חמש דקות

  8. בהצלחה