לןגן

דגים עם חומוס וכוסברה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 08/04/2016 | 17:17

תקציר המתכון: בסד את הדג הזה אכלתי פעם ראשונה אצל חמותה של ביתי דג טעים ואהוב על כל בני הבית

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב להניח את צרור הכוסברה על זה להניח את הדגים להוסיף את החומוס להוסיף כוס מים ולבשל על אש נמוכה ולהביא לרתיחה לפזר את הפפריקה להוסיף מלח ושמן להוסיף את פרוסות העגבניות ופלפל חריף פרוס להנמיך את האש ולבשל 40 דקות