לןגן

שוקיים חתוכות עם תפוח אדמה ואפונה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 08/04/2016 | 14:23
שוקיים חתוכות עם תפוח אדמה ואפונה

תקציר המתכון: תבשיל עוף מושלםצלשבת או לסתם יום חול...תהנו.😊

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת את השוקי עוף ולשים איתם מים ולהרתיח עד שהם רכים..אחכ לסנן ולהוציא את הבשר מבפנים לחתיכות יחסית גדולות ולזרוק את העצם ולהניח בצד.

  2. לבינתיים לקחת סיר רחב לטגן בצל ושום עד לשקיפות להוסיף את הגמבה והכוסברה ולטגן מספר שניות להוסיף את האפונה והתבלינים ולערבב להוסיף את המים והעוף ולסדר את התפוח אדמה מעליהם..ולהרתיח ואז להנמיך לחצי שעה מידי פעם לנער את הסיר ..בסוף הבישול לקחת כוס ולשים 3 כפות שמן ופפריקה מתוקה בנוסף לערבב ולשפוך מעל הסיר ולנער לבשל 2 דקות ובתיאבון..להגיש עם אורז לבן וסלט ירקות.