לןגן

תבשיל חצילים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 27/04/2015 | 08:34
תבשיל חצילים

תקציר המתכון: תבשיל חצילים חם נהדר שהולך עם אורז או קר בתור סלט

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך שני חצילים לקוביות. בסיר לטגן מעט את החצילים עם קצת שמן ותוך כדי טיגון להוסיף 3/4 שיני שום קצוצות. להוסיף כף פפריקה, מלח, פלפל שחור, מעט כמון ורסק אחד קטן, לערבב טוב ולהוסיף קורט סוכר וכף מרק עוף. להוסיף מים ותיבולית אחת של בזיליקום ושל שום. לבשל בערך 40-50 דקות.