לןגן

עוף עם כרובית ותפו׳א

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 27/04/2015 | 08:29
עוף עם כרובית ותפו׳א

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן רצועות בצל (מארבעה בצלים) להוסיף קוביות קטנות משני תפו׳א ואת חלקי העוף (אני מרתיחה לפני את העוף ומנקה אותו). לטגן מעט ולתבל במלח, פלפל שחור, כף פפריקה, כפית פפריקה מעושנת, מעט כורכום, כף מרק עוף ולערבב. להוסיף את פרחי הכרובית (אני מניחה אותה קודם בקערה עם מים רותחים לשתי דקות ושוטפת). להוסיף מים. לפזר מעל פטרוזיליה יבשה. לבשל עד צמצום הנוזלים.