לןגן

קציצות ירק מטוגנות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 27/04/2015 | 08:23
קציצות ירק מטוגנות

תקציר המתכון: קציצות ירק מטוגנות ומוגשות עם גבינת שמנת

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים לקציצות

אופן הכנה

  1. לגרד 3 תפו׳א, 2 גזר, 2 קישואים, 2 בצלים וחופן פטרוזיליה. לסחוט מן הנוזלים ולתבל בכף מרק עוף, מלח, פלפל שחור, כפית פפריקה מעושנת ומעט כורכום. להוסיף כף גדושה של קמח,3 כפות גדושות של פירורי לחם ושתי ביצים. לטגן משני הצדדים.