לןגן

כבדי עוף עם בצל

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 27/04/2015 | 08:14
כבדי עוף עם בצל

תקציר המתכון: כבדי עוף צלויים עם בצל מקורמל, מוגש לעם פירה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לצלות מטעמי כשרות מגש של כבדי עוף עם מעט מלח וכשהם מוכנים נחתוך אותם.

  2. לטגן 3-4 בצלים חתוכים לרצועות עד השחמה מלאה, אפשר להוסיף גם פטריות טריות חתוכות, להוסיף כף שטוחה סוכר ואחרי שתי דקות נוסיף את הכבדים.

  3. בקערה לערבב את כל התבלינים עם השמן: מלח, פלפל שחור, כפית כמון, כף שטוחה פפריקה אדומה וחצי כפית פפריקה מעושנת, מעט כורכום, מעט צ׳ילי גרוס(לא חייב),כפית מלאה אבקת מרק פטריות, כף מרק עוף ושמן. לשפוך על הכבדים ולהוסיף חצי כוס מים ולבשל כמה דקות. לפזר מעל כוסברה קצוצה ולהגיש עם פירה.