לןגן

ריבת פירות יבשים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 06/04/2016 | 22:30
ריבת פירות יבשים

תקציר המתכון: ריבה קטיפתית וענוגה

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ריבת פירות יבשים לקחת כול סוג של פירות יבשים אני הכנתי מישמש צימוקים ופאפיה חתוכה להשרות כ20דקות ברבע כוס יין 3 כפות סוכר חום אפשר לבן לשים כפית קינמון לערבב ולהשאיר לספיגת נוזלים... קילו פרי לשים בסיר את הפירות עים המישרה לבישול להוסיף 2 כוסות סוכר 1 וחצי כוסות מים לבשל על אש קטנה כ25 דקות להוסיף מיץ מלימון שלם להוסיף 3 מקלות ציפורן ולערבב לבשל עוד 20 דקות עד הסמכה .הפרי אמור להיות שקוף וזהוב. בהצלחה אורה....