לןגן

לביבות תפו׳א במילוי פטריות ובצל

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 26/04/2015 | 22:33
לביבות תפו׳א במילוי פטריות ובצל

תקציר המתכון: לביבות ממכרות וטעימות!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים ללביבה

אופן הכנה

  1. להרתיח 5-6 תפו׳א עד ריכוך, לסנן לגמרי ולקלף. למעוך לפירה, להוסיף 1.5 כוסות קמח ( כוס ח׳פ קר) וביצה אחת, לתבל בכורכום ,מלח ופלפל שחור, מעט מרק עוף ופטרוזיליה/כוסברה/שמיר קצוץ. התערובת צריכה להיות כמו בצק רך. (להוסיף קמח לפי הצורך) . במחבת לטגן רצועות משני בצלים וכשמזהיב להוסיף פטריות חתוכות ולטגן עוד שתי דקות. לתבל במלח ופלפל שחור ולצנן. בידיים משומנות לקחת כדור מתערובת תפוח האדמה ולשטח, למלא מהמלית, לסגור ולכדרר בין שתי הידיים כמו קובה ולמעוך. לקמח ולטגן במעט שמן. להוציא לנייר סופג.