קטגוריה: עוף, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן הכנת הקציצות: בקערה עמוקה שמים את חזה ההודו הטחון, מוסיפים את הבצל הקצוץ, השום הקצוץ, עשבי תיבול ותבלינים. מערבבים מוסיפים את הביצים ושמן הזית ומערבבים לעיסה אחידה. במחבת רחבה מחממים את שמן הקנולה, מכינים קציצות ומטגנים עד להזהבה. שמים בנייר סופג לספיגת השמן העודף.
בסיר רחב מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ מטגנים קלות עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים קלות, מוסיפים את המים, רסק עגבניות ותבלינים מערבבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומסדרים את הקציצות המטוגנות בתוך הסיר, מכסים את הסיר ומבשלים בלהבה בינונית למשך 15-20 דקות. מגישים חם על אורז לבן. בתיאבון