לןגן

השניצל של אמא גלית

מאת: אמא גלית , פורסם: 06/04/2016 | 00:10

תקציר המתכון: מה קורה כשאין מספיק ביצים במקרר? משתמשים בתחליפים ויוצאים דברים טעימים...

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לפרוסות רחבות של שניצל

  2. לוקחים 3 קערות (או צלחות עמוקות)

  3. בצלחת הראשונה - שמים קמח, מלח ופלפל

  4. בצלחת השנייה - שמים ביצה, טחינה וקצת מים ומערבבים טוב טוב

  5. בצלחת השלישית - שמים פירורי לחם (עם תבלינים) או שמוסיפים מלח ופלפל

  6. טובלים את פרוסות החזה לפי הסדר - קמח, ביצה, פירורי לחם

  7. ***כשטובלים בתוך הביצה, יש להעביר את האצבעות על חזה העוף ולהוריד את כל הבלילה המיותרת ***

  8. מטגנים במחבת על אש נמוכה-בינונית כדי שלא יישרף