לןגן

עוגיות שוקולד פאדג’

מאת: גלית , פורסם: 05/04/2016 | 13:51
עוגיות שוקולד פאדג’

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 24, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.

  2. קוצצים את השוקולד המריר ושמים בקערה קטנה.

  3. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהשוקולד נמס לחלוטין.

  4. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה, סוכר, סוכר חום כהה, וניל ומלח עד שמתקבלת תערובת אחידה וקרמית.

  5. מוסיפים פנימה ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.

  6. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבלים עד שהתערובת אחידה.

  7. מנפים פנימה קמח, קקאו וסודה לשתייה, מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבלים עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.

  8. בעזרת 2 כפיות יוצרים עיגולים קטנים מהבצק ומניחים במרווחים על גבי התבנית.

  9. משטחים מעט את העוגיות בידיים.

  10. אופים במשך 10-13 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, מתייצבות בשוליים, אך עדיין מעט רכות במרכז.

  11. מצננים לחלוטין ומגישים.