לןגן

פחזניות ממולאות בקצפת

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 04/04/2016 | 22:18
פחזניות ממולאות בקצפת

תקציר המתכון: פחזניות יפות ומושלמות שכל אחת יכולה להכין (:

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

לקישוט

אופן הכנה

  1. לקחת סיר בינוני לשים בפנים את החמאה החתוכה לקוביות , סוכר,מלח,חלב ולערבב שזה רותח להוסיף את הקמח ולערבב עם כף עץ במהירות עד שזה נהפך לבצק ..להוריד מהגז לשים במיקסר לחבר את חלק וו גיטרה ולערבל את הבצק במהירות 2 דקות שיצא החום ואז להוסיף את הביצים כל פעם אחת עד שהיא נבלעת..ונהיה מרקם רך ודביק..לקחת את התערובת לשים בתוך שקית זילוף לחבר עם חלק כוכב ..ואז לסדר נייר אפייה על תבנית לשמן מעט בתרסיס שמן ולהתחיל לזלף עם מרווחים בין פחזניה לפחזניה ..ואז לחמם תנור 180 מעלות מראש ל10 דקות ולהכניס את המגש ל20 דקות בשלב זה לא לפתוח את התנור בשום אופן אחרת הם יצנחו (חבל ): ) בסיום האפייה להוציא את הפחזניות לחכות שיתקררו..לקחת במיקסר את חומרי המילוי להקציף לקצפת ולהזליף בכל פחזניה מתחת או שיש אפשרות לפתוח לסנוויץ ולהזליף לפזר אבקת סוכר ולזלול (: