לןגן

ז'אבאן / נוגט

מאת: חגית אלקבץ, פורסם: 04/04/2016 | 16:20
ז'אבאן / נוגט

תקציר המתכון: ז'אבאן / נוגט לערב המימונה הכי טעים שיש...

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. המתכון להכנת ז'אבאן / נוגט : על הגז בלהבה נמוכה : 2 כוסות סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון...לבשל כחצי שעה, לתת לזה להתקרר מעט, לשפוך את הסירופ לתוך המיקסר ולהכין בצד שני חלבונים, להפעיל על מהירות גבוהה את המיקסר כשאנחנו כל כמה דק' שופכים מעט מהחלבון פנימה, עד לקבלת קרם צמיגי ולבן כשלג...יוצאת כמות גדולה, לחלק לצלוחיות ולקשט עם אגוזים, שקדים כיד הדמיון...לשמור במקרר או בהקפאה עד ערב המימונה....בהצלחה, חגית.