לןגן

ארטיק פרווה קפוצינו בציפוי שוקולד

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 04/04/2016 | 14:57
ארטיק פרווה קפוצינו בציפוי שוקולד

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים חצי מיכל ריץ (125מ"ל) עם 150 גרם שוקולד קפוצינו פרווה מכניסים למקרר לחצי שעה. מקציפים חצי מיכל ריץ לקצפת רכה ומוסיפים לבלילת השוקולד(שמנו במקרר). ממיסים שוקולד מריר ומצפים תבנית סיליקון לארטיקים כולל דפנות מקפיאים 15 דקות . ממלאים את התבניות ומקפיאים לילה . ממיסים עוד קצת שוקולד מריר ומכסים את הארטיק מהצד השני .