לןגן

קינוח חצי עיגול של פתי בר קוקוס וציפוי שוקולד

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 03/04/2016 | 23:22
קינוח חצי עיגול של פתי בר קוקוס וציפוי שוקולד

תקציר המתכון: חטיף אישי מושלם

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

שכבה ראשונה

שכבה שנייה

שכבה שלישית

אופן הכנה

  1. לשבורר ביסקוטים לחתיכות בינוניות ובמקרוגל בתוך קערית לשים שמנת מתוקה ושוקולד בפולסים קצרים 30 שניות ככה איזה 3 פעמים לערבב לשפוך על הפתי בר..ואז חשמן בתרסיס שמן את העיגולים ולקחת מהעיסה עם היד ולשטח כמו תחתית בחצאי העיגול ואז לשלוח למקפיא ל10 דקות.

  2. לבינתיים נעשה את הקוקוס נשים את השמנת מתוקה והסוכר על הגז עד שרותח ואז להוריד מהגז ולשים את הקוקס ולערבב ואז למלאות עד לגובה את חצאי העיגול ולשלוח שוב למקפיא ל20 דקות ואז לעשות את הציפוי.לשים את השוקולד במיקרוגל עד שימס בפולסים קצרים 30 שניות כל פעם..ואז להוציא לשים 2 כפות שמן לערבב ולצפות להוציא את הכדורים בעדינות להניח על רשת תנור ועם כף לצפות כל כדור לחכות שיתייבש ויאמי..

  3. מצרפת למטה את התבנית. 😊