לןגן

בלינצ'ס קלאסי

מאת: Anna Karlinsky, פורסם: 25/04/2015 | 19:50

תקציר המתכון: מתכון משפחתי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצה עם הסוכר (ניתן במיקסר)

  2. מוסיפים סוכר וניל והשמן ומערבבים

  3. מוסיפים את הקמח עם אבקת האפיה , קודם כוס אחת מערבבים ואז כל פעם חצי כוס עד שמתקבלת בלילה חלקה בלי גושים

  4. משאירים מכוסה בניילון נצמד ל 15 דקות לנוח אם עדיין נוזלי מדי להוסיף עוד קצת קמח אם סמיך מדי להוסיף קצת חלב

  5. לחמם מחבת טפלון או קרמי לצקת כל פעם מצקת אחת לטגן עד שהשוליים יהיו זהובים להפוך לצד השני לטגן עוד חצי דקה ולהוריד מהאש