לןגן

פסטה ברוטב אדום עם תירס בקלי קלות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 03/04/2016 | 16:43
פסטה ברוטב אדום עם תירס בקלי קלות

תקציר המתכון: פסטה בקלי קלות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך בצל לקוביות ולהניח בצד הימיני של הסיר באמצע לשים את הפסטה ובצד שמאל לשים עכבניות חתוכות והתירס..לשים מעל תבלינים רסק והמים.לנער את הסיר מידי פעם בערך בישול של 20 דקות עד שמתרכך..בתיאבון.