קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
x 1.את הבשר יש לבשל בשלמותו עד שמתרכך מעט ,לאחר שהבשר התבשל יש לסנן ולשמור את המים ,לפרוס לפרוסות לא עבות אך לא דקות מידי . 2. הבצל לקצץ ולטגן עד שנעשה שקוף 3.להוסיף את הגזר הגמדי מעל הבצל ועל הגזר להניח את פרוסות הבשר . 4.לשפוך מעל הבשר את המים ששמרנו +כוס (תלוי בכמות הבשר ).. להביא לרתיחה 5.להוסיף את התבלינים ורוטב הסויה (לא להוסיף את המלח) לבשל על אש קטנה עד שהבשר מתרכך לגמרי 6. להוסיף את המלח ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה ולהוריד את המכסה על מנת לתת למים להתאדות מעט בכדי שהרוטב יהיה טיפה סמיך מידי פעם לבדוק שהמים לא נעלמים לגמרי . 7. ניתן לתקן טעמים ע"י הוספת סויה או מלח ... לפי הטעם ..