לןגן

רולדת בשר מבצק עלים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/04/2016 | 22:00
רולדת בשר מבצק עלים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנת מילוי הבשר: לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את השום הקצוץ ולטגן מעט, להוסיף את הבשר הטחון לערבב עם הבצל והשום, לאחר מכן להוסיף את התבלינים להמשיך לערבב ולבסוף להוסיף את הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר הקצוצים לבשל על אש בינונית בערך חצי שעה ולקרר.

  2. לחלק את בצק העלים ל-6 חלקים. לרדד כל חלק למלא במילוי הבשר ולגלגל לרולדה. למרוח בביצה טרופה ושומשום. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות בערך חצי שעה או עד שהרולדות מזהיבות. להגיש חם.