לןגן

בראוניז שוקולד

מאת: קטיה מדר, פורסם: 02/04/2016 | 08:10
בראוניז שוקולד

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה: בסיר עמוק ממסים את השוקולד ביחד עם השמן עד קבלת קרם אחיד. בינתיים טורפים במטרפה ידנית את הביצים ביחד עם הסוכר, המלח והתמצית וניל. מוסיפים את תערובת השוקולד והקמח מצה וממשיכים לערבב. מוסיפים את האגוזים הטחונים וממשיכים לערבב. יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת משטיחים ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות לחצי שעה. מכניסים קיסם לתוך הבראוניז, אם יוצא יבש או לח מעט הבראוניז מוכנים. חותכים לקוביות ומפזרים מעט אבקת סוכר לקישוט. מגישים, בתאבו