לןגן

דגים חריפים עם ירקות

מאת: סיון הררי, פורסם: 01/04/2016 | 10:48
דגים חריפים עם ירקות

תקציר המתכון: דגים חריפים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר את חתיכות השום פרוסת הגמבה הפלפל החריף והגזר מוסיפים מעט מים לבישול הירקות למשך 15 דקות. לוקחים קערה ולתוכה שמים את חצי כוס השמן הפפריקה האדומה הכורכום מרק העוף וכף הרסק מוסיפים מעט מים רק כדי העירבוב של הכל. אחרי בישול הירקות מניחים עליהם את הדגים הכוסברה החתוכה ותערובת התבלינים שהכנו במידה ואתם רואים שחסר מים ניתן להוסיף מעט לשים את הדג בהתחלה 10 דק על אש גבוהה לאחר מכן להעביר לבינונית לבישול של עוד 20 דק.