לןגן

סלט פירות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 31/03/2016 | 21:04
סלט פירות

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה קטנה שמים יין ומשרים בו את הצימוקים למשך 10 דקות. בקערה גדולה שמים את כל הפירות החתוכים לקוביות, מוסיפים סוכר וניל, אגוזים קצוצים וחמוציות, מוסיפים את הצימוקים ייחד עם היין לתוך הקערה, סוחטים מיץ מהקלמנטינות ומוסיפים לקערת הפירות מערבבים ומגישים.