סלט פירות
מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 31/03/2016 | 21:04
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 10,
זמן הכנה: 10 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1/4 כוס יין אדום
-
50 גרם צימוקים שחורים מושרים ביין אדום
-
3 יחידה תפוח עץ ירוק חתוכים לקוביות
-
2 יחידה תפוח עץ אדום חתוכים לקוביות
-
3 יחידה אגסים חתוכים לקוביות
-
3 יחידה בננות חתוכים לעיגולים
-
3 יחידה קלמנטינות חתוכים לקוביות
-
50 גרם אגוזים קצוצים
-
50 גרם חמוציות
-
3 יחידה מיץ קלמנטינות
-
1 יחידה תפוז חתוך לקוביות
-
1 שקית סוכר וניל
אופן הכנה
-
בקערה קטנה שמים יין ומשרים בו את הצימוקים למשך 10 דקות.
בקערה גדולה שמים את כל הפירות החתוכים לקוביות, מוסיפים סוכר וניל, אגוזים קצוצים וחמוציות, מוסיפים את הצימוקים ייחד עם היין לתוך הקערה, סוחטים מיץ מהקלמנטינות ומוסיפים לקערת הפירות מערבבים ומגישים.