לןגן

גונדי אורז(ברנג')

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 31/03/2016 | 19:21

תקציר המתכון: בסד אני פרסייה ולפרסים יש 2 סוגי גונדי אחד עם חזה עוף טחון וחומוס ושני עם בשר בקר טחון ואורז רציתי להכיר לכם תבשיל זה שהוא טעים מאוד וממש נימוח בפה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה לשים את הבשר להוסיף את הירק הקצוץ האורז לאחר שנשטוף ונסנן נגרר 2 בצלים על פומפיה ונוסיף נוסיף פלפל שחור ומלח לערבב הכל יחד בינתיים בסיר רחב לשים 3 כפות שמן להוסיף בצל קצוץ ולטגן להוסיף כורכום לערבב ולהוסיף מים רותחים להרתיח לתבל במלח ופלפל ליצור כדורים מהבשר ולהכניס לסיר המים צריכים לכסות את כדורי הבשר כשזה רותח מוסיפים תפוחי אדמה שלמים קלופים ואת שורש הפטרוזיליה נחתוך לטבעות ונוסיף לבדוק טעמים ולתקן אם יש צורך לבשל על אש נמוכה